•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Pattinson u vezi sa unukom Elvisa Presleyja

Robert Pattinson izlazi sa unukom Elvisa Presleyja, Riley Keough. Britanski glumac uhvaćen je tokom vikenda kako se vozi sa zanosnom crvenokosom devojkom u automobilu, a njegov blizak prijatelj potvrdio je da se radi o unuci pokojnog pevača, piše Daily Mail.

Iako nisu dugo zajedno, par je cele prošle nedelje proveo zajedno, a Pattinson je navodno oduševljen činjenicom da je ona unuka legendarnog pevača. Planiraju zajedno provesti i američki dan nezavisnosti, a nakon toga Robert putuje u Toronto na snimanje filma.

Par se upoznao još pre preko Pattinsonove bivše devojke Kristen Stewart, ali zbližili su se na zabavama Diora tokom maja i juna. Naime, Robert je zaštitno lice Dior Homme, a Riley je do nedavno bila zaštitno lice Dior Cherie pa je još uvek usko vezana za dizajnersku kuću.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...