•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Twice Upon a Yesterday (1998)

Film koji je još poznat i kao The Man with Rain in His Shoes je Špansko-Britanska romantična komedija scenariste Rafa Russoa, španskog pevača i tekstopisca.

Sudbina se upliće u život nevernog ljubavnika Viktora s nepredvidljivim posledicama - on na čaroban način dobija novu priliku u životu: može da vrati vreme unazad i da pokuša da ispravi ono što je krenulo naopako u njegovoj ljubavnoj priči s dugogodišnjom devojkom Silvijom, pre nego što se ona uda za drugog muškarca.

Za vreme tog začaranog emocionalnog putovanja, on upoznaje seksepilnu, zavodljivu Luiz i otkriva da se želje zapravo mogu ostvariti, na dobar ili loš način! Da li je to Viktorovo prokletstvo ili će mu sudbina spremiti još neko iznenađenje?

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:1998
Reziser:Maria Ripoll
Scenario:Rafa Russo
Uloge:Lena Headey, Douglas Henshall, Penélope Cruz
Uzrast:R
Award:3 osvojene
Studio: CLT
Zemlja:Spain
Jezik:Engleski
Trajanje:91 minut
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...