•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže nova trilogija filmova o Terminatoru

Filmska franšiza o Terminatoru oživeće u novoj trilogiji, čiji bi prvi deo trebao izaći 26. juna 2015. godine, najavio je hollywoodski studio Paramount Pictures.

Franšiza o Terminatoru, cyborgu ubici, kojeg je glumio Arnold Schwarzenegger, a koji pokušava da spreči da se vođa otpora u budućnosti, John Connor, uopšte rodi, do sada je zaradila više od jedne milijarde dolara. Prvi film izašao je 1984. godine, a nije poznato da li će se Schwarzenegger (65) vratiti svojoj najpoznatijoj ulozi, iako je ranije najavljivao da hoće.

Četvrti film u franšizi, "Terminator Salvation", izašao je 2009. godine, a Schwarzenegger se pojavio samo u kompjuterski animiranoj formi, budući da je tada još uvek bio guverner Kalifornije.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila