•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Doktori se 40 minuta borili za Gandolfinijev život, preminuo od srčanog udara

Doktori iz bolnice Polikliniko Umberto, kazali su da su se borili više od 40 minuta za život Džejmsa Gandolfinija, koji je ipak preminuo od infarkta.

"Uradili smo sve što je bilo u našoj moći. Masirali smo mu srce više od 40 minuta, ali kada smo videli da nema više ni moždane aktivnosti, morali smo da stanemo", kazao je Klaudio Monini, šef urgentnog centra, za lokalne medije.

Samo nekoliko sati pre glumčeve smrti, on je viđen kako večerava sa svojim sinom u restoranu u centru Rima.

Izvori su rekli kako je glumac posle večere uživao u performasima uličnih zabavljača, i umetnika, na ulicama Rima.

Mario Sesti, direktor festivala u Siciliji koji je glumac trebao da poseti, izrazio je veliko žaljenje povodom smrti glumca, pogotovo jer je Džejms bio veoma uzbuđen što će se vratiti svojim korenima na Siciliji, obzirom da su mu oba roditelja poreklom sa poznatog italijanskog ostrva.

Autopsija tela Džejmsa Gandolfinija, zvezde serije “Porodica Soprano”, potvrdila je danas da je glumac preminuo od srčanog udara, prenosi Rojters pozivajući se na izbor u bolnici.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu