•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tražimo mlađeg referenta

Povodom filma "Mlađi referenti", koji će premijerno biti prikazan 27. juna, bioskop " Vilin Grad" i globalna mreža studenata AIESEC organizuju testiranje studenata, i pružaju mogućnost odlaska na stručnu praksu.

Zainteresovani student mogu uraditi test sa zabavnim pitanjima u period od 24. do 27. juna, od 18 do 22 časa u holu bioskopa "Vilin Grad". Odgovarajući na postavljena pitanja, studenti stiču diplomu Mlađeg referenta i ostvaruju mogućnost odlaska na praksu.

Pitanja će biti inspirisana testovima za posao koji su predstavljeni u filmu "Mlađi referenti", a koji pre svega služe za procenu kreativnog razmišljanja kandidata. U ovoj komediji Vins Von i Oven Vilson igraju četrdesetogodišnjake koji su ostali bez posla i dolaze na ideju da okušaju svoju sreću u najuspešnijoj internet kompaniji - Guglu. Od razgovora za praksu do probnog rada, Bili i Nik se suočavaju sa nizom neobičnih zadataka koji više od poznavanja moderne tehnologije zahtevaju inovativno razmišljanje.

Publika koja je film "Mlađi referenti" pretpremijerno pogledala na nedavno održanoj letnjoj reviji filmskih hitova "Blocksbuster", mogla je da se uveri da su nekadašnji "Lovci na deveruše", Vins Von i Oven Vilson, i dalje jedan od naduhovitijih filmskih tandema

Ukoliko ste ikada poželeli da radite u nekoj inostranoj kompaniji ili otputujete na dva meseca u inostranstvo kako bi upoznali kulturu, običaje i način života u nekom drugom okruženju, ovo je šansa da ostvarite svoje želje.

Obavezno pripremite svoj CV, jer ovaj put, pored odličnog filma, nudimo i mogućnost odlaska na stručnu praksu u 117 zemalja sveta. A za one kojima radon iskustvo još nije potrebno, u ponudi je i rad na nekom od preko 5000 različitih projekata namenjenih mladima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...