•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se 'Independence Day 2'

Jedan od najpopularnijih naučno-fantastičnih filmova devedesetih 'Independence Day' dobiće uskoro nastavak, gotovo dve decenije kasnije. Filmska ekipa će biti gotovo identična kao i u prvom filmu, jedino se najverovatnije neće pojaviti Will Smith zbog toga što je prevelika cifra potrebna za njegovo angažovanje.

Režiser filma će biti Roland Emmerich koji je takođe radio i na prvom delu, a pokušaće da angažuje barem pola glumačke ekipe koja je radila na originalu - Bill Pullman, Jeff Goldblum, Randy Quaid, Mary McDonnell, Brent Spiner, James Duval i Vivica A. Fox ali i da uvede nove likove u radnju filma.

Premijera filma 'Independence Day 2' bi trebala da bude 3. jula 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo