•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danas slavimo Svetski Dan Štrumpfova!

Beograd je danas plavi grad!

Na Naxi plaži ispred Ušće Shopping Centra mali i veliki ljubitelji Štrumpfova došli su da se družimo, da crtamo zajedno, uživamo u slatkišima i pozdravimo glumačku koja je učestvovala u sinhronizaciji filma Štrumpfovi 2!

Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Svetlana Seka Aleksić i Milan Tubić podelili su sa nama anegdote sa rada na sinhronizaciji filma ali i otkrili ko su njihovi omiljeni Štrumpfovi.

U novom animiranom filmu “Štumpfovi 2” (The Smurfs 2), zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...