•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bottle Shock (2008)

Sa Chris Pine, Hal B. Klein i Alan Rickmanom u glavnim ulogama, i podpisom Randall Millera za režiju, film Bottle Shock je odlična Američka komedija iz 2008. godine.

Postoje izvesni trenuci u američkoj istoriji kad se ona kao država dokazala svetu: Nil Armstrong je kročio na Mesec, američki hokejaški tim pobedio je tim Sovjetskog Saveza 1980. na Olimpijadi. Jedan od takvih trenutaka nikad nije dobio pažnju koju zaslužuje: Godine 1976. mala američka vinarija pobedila je čuvena francuska vina i unela uzbuđenje u vinarsku industriju – zauvek stavljajući Kaliforniju na vinarsku mapu.

Zasnovan na istinitoj priči, „Vinom do pobede“, opisuje događaje koji vode do čuvenog takmičenja „Pariski sud“, ispričane kroz živote oca i sina, Džima i Boa Bareta. Bivši advokat u oblasti nekretnina, Džim, žrtvovao je sve da bi ostvario svoj san proizvodnje savršenog ručno pravljenog šardonea. Međutim, posao mu ne ide dobro, i ne samo da pokušava da prevaziđe nesuglasice sa lenjim sinom, već se bori i sa kreditorima.

U međuvremenu u Parizu, vlasnik vinarije, Britanac Stiven Sparijer, koji ništa ne sluti, nada se da će oživeti sopstveni propali posao sponzorišući takmičenje koje će naterati francuskog magnata da se takmiči protiv kalifornijskih novajlija. Stiven i Džim nisu znali da će zauvek promeniti vinsku istoriju.

Žanr:komedija, drama
Godina:2008
Reziser:Randall Miller
Scenario:Jody Savin
Uloge:Chris Pine, Hal B. Klein, Alan Rickman
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio: Shocking Bottle
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:110 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...