•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predzadnja epizoda 3. sezone 'Igre prestola' šokirala gledaoce

Poslednje scene devete epizode treće sezone serije "Game of Thrones" snimale su se nedelju dana, a šokirale su obožavatelje serije. Brutalan pokolj porodice Stark razočarao je glavnu negativku Lenu, kao i ubijene glumce. Richard Madden, koji je u seriji glumio Robba Starka, izjavio je da je plakao kao malo dete kada je video scenu zabijanja noža u stomak trudne mu supruge Talise.

Njega i Talisu mačevima je na “krvavom venčanju” ubio Lord Walder Frey koji je udavao svoju kćer. Osim njih, nastradala je i Michelle Fairley koja je igrala lik Catelyn Stark, njoj su presekli grkljan. Za irskom glumicom najviše tuguje zla kraljica Cersei koju igra Lena Headey. Zvezde serije žale se zbog krvoprolića u "Game of Thronesu", budući da su glumci radeći zajedno postali dobar kolektiv. Ova serija jedna je od najgledanijih u poslednjih par godina.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu