•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

„Ženski raj“ – Italijanska serijska poslastica stigla je na Pickbox NOW

Italijanska serija „Ženski raj“ (Il paradiso delle signore), smeštena u vreme ekonomskog prosperiteta '60-ih u Milanu, prati žene, njihove vrednosti i težnje, njihov rast i samoostvarenje u sukobima svakodnevnog života. Prvih 20 epizoda serije je već spremno za gledanje na Pickbox NOW, a ostatak stiže u narednim mesecima.

MILANO, 1959.

Prošle su skoro tri godine od tragične smrti Pjetra Morija, a njegov najbolji prijatelj Vitorio Konti uložio je svu svoju energiju da ostvari svoj san – ponovno otvaranje robne kuće „Ženski raj“. Nakon što je napustio karijeru publiciste, Vitiorio se našao pred najvećim izazovom u životu. Otvaranje robne kuće omogućeno je uz finansijsku pomoć moćne milanske porodice Gvarnijeri, beskrupuloznih ljudi koji su spremni da urade sve kako bi dobili ono što žele. Vitorio još ne zna da se udružio s najgorim neprijateljima jer će upravo Gvarnijerijevi ometati i ugroziti uspeh njegove operacije.

Vitoriov poslovni život nije nimalo jednostavan, a isto se može reći i za njegov emocionalni život, u kome je povezan s Andreinom Mandeli. Njihov odnos je skriven, obeležen tajnim sastancima koji samo povećavaju želju da budu zajedno pred svima, bez skrivanja.

Vitoriov život postaje još komplikovaniji kad upozna mladu i strastvenu Martu, koja mu postaje saradnica. Marta je najmlađa ćerka porodice Gvarnijeri i ima veliku strast prema fotografiji. Od prvog sastanka, Marta i Vitorio osećaju međusobnu hemiju. Oboje dele san o lepoti, modernosti i budućnosti: san koji će ih sve više zbližavati.

Osim ljubavnog trougla između Vitorija, Marte i Andreine, tu je i Lukina želja za osvetom i Gvarnijerijeva borba za moć. „Ženski raj“ je teatar različitih priča – porodičnih i društvenih – koje se međusobno prepliću.

IZMEĐU ŽELJE ZA PROMENOM I OČUVANJEM NASLEĐA PROŠLOSTI

Za kraj, vredi spomenuti i „Venere“ u „Ženskom raju“ – Kleliju, Tinu, Nikoletu, Robertu, Gabrijelu i druge, koje će nam dati uvid u život žena tog vremena.

Krenite na put ka ženstvenosti, između želje za promenom i očuvanjem nasleđa prošlosti, između pravila i prestupa, revolucije običaja i odbrane tradicionalnih vrednosti.

Prvih 20 epizoda „Ženskog raja“ je već dostupno na Pickbox NOW, a u narednim mesecima će ih stići još 160!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu