•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’The Reckoning’ trejler vas vodi u lov na veštice

Imamo potpuno novi trejler za ’The Reckoning’. Ovo je najnovije delo filmskog stvaraoca Neil Marshall-a, koji je poznat po njegovom hit horor filmu ’The Descent’, kao i po radu na HBO-ovom ’Game of Thrones’. Ovo služi kao povratak režisera na horor nakon Hellboy-a 2019. godine. Taj film se nije pokazao tako dobro, ali ovo bi moglo da posluži kao lep način da Marshall odskoči. Ovog puta, Marshall sprovodi akciju iz 17. veka stavlјajući Charlotte Kirk (Ocean's 8, How to Be Single) kroz smrtonosni i đavolski lov na veštice.

Trejler počinje 1665. godine. Stvari su u najmanju ruku loše. Kuga je poharala svet, a tela se gomilaju na ulicama, i lјudi pretpostavlјaju da je blizu sudnji dan. Zatim usavršavamo Grace lik Charlotte Kirk, koja je optužena da je veštica i postaje žrtveni jarac za mnoge strahote koje svet mora da podnese. Ona je zaroblјena i, kao što je moglo da se očekuje, odatle stvari postaju prilično strašne. Trejler se više fokusira na bitku volјe nego na natprirodna dešavanja. Iako se nešto od toga sigurno nagoveštava. Ispunjen je sumornim slikama i čini se da će biti teška vožnja.

U glumačkoj ekipi su još Joe Anderson (Across the Universe, The Crazies), Steven Waddington (The Tudors, Sleepy Hollow) i Sean Pertwee (Dog Soldiers, Event Horizon). Neil Marshall napisao je scenario sa Charlotte Kirk i Edward Evers-Swindell-om. Jas Boparai je na čelu kao izvršni producent.

Neil Marshall želi da se vrati nakon Hellboy-a. Adaptacija stripa sa ocenom R pokazala se katastrofalnom. Kritički je kritikovan i postao je jedna od najvećih bombi na bioskopskim blagajnama 2019. Ali Marshall nije gubio vreme vraćajući se u igru. Osim ovoga, on je takođe već pripremio njegov sledeći film, lik stvorenja pod nazivom ‘The Lair’. Marshall će pisati, režirati i producirati. Marshall je, pored toga, režirao prilično TV-a, poput Westworld-a, Black Sails-a i Lost In Space. Nјegov dugometražni debi bio je ’Dog Soldiers’. Zanimlјivo je da je Marshall nedavno otkrio da ’Dog Soldiers 2’ ima šanse da se dogodi.

U ’The Reckoning’, nakon što je izgubila muža tokom velike kuge, Grace Haverstock (Charlotte Kirk) pogrešno je optužena da je veštica. Smeštena je u pritvor najnemilosrdnijeg engleskog lovca na veštice, sudije Moorcroft-a (Sean Pertwee). Grace se podvrgava fizičkom i emocionalnom mučenju, sve uz zadržavanje njene nevinosti. Ona mora da se suočiti sa njenim sopstvenim unutrašnjim demonima dok joj sam Đavo počinje da se uvlači u um.

Film je debitovao tokom virtuelnog izdanja Fantasia Film Festival-a. Zatim je ubrzo nakon toga preuzet za distribuciju u SAD. ’The Reckoning’ bi trebalo da bude objavlјen na horor streaming servisu Shudder kasnije ove godine, nakon što je prvi put objavlјen u bioskopima, na zahtev i digitalno 5. februara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...