•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

’Mallrats 2’ vraća celu ekipu Kevin Smith-ovog originalnog klasika

’Mallrats 2’ će vratiti celu originalnu glumačku postavu. Kevin Smith je ranije teasovao da se vraćaju Jason Lee, Ben Affleck, Shannen Doherty i drugi, ali ovo je prvi put da je potvrdio da će svi učestvovati u nastavku. Smith je uspeo da dovrši scenario za dugo očekivani nastavak ranije prošle godine i čini se da se nada da će raditi na filmu 2021. godine.

"Izgleda da ka tome idemo sada 2021. godine, što je za nas vrlo uzbudlјivo. Održava se 25 godina nakon originala i sadrži celu glumačku ekipu, (a) i novu postavku likova. Reč je o Brodiu i njegovoj ćerki i smrti tržnog centra. Brodie kojeg smo sreli u Mallrats-u bio je dokazan samo u životu. Svet je došao do njegovog načina razmišlјanja. Dakle, na osnovu toga, Brodie nikada zapravo nije morao da odraste i sada, u ovom trenutku u vremenu suočavamo se sa trenutkom kada bi zaista mogao da postane odrasla osoba“.

Jason Leev Brodie lik uvek će biti u fokusu Mallrats 2. Lee je ponovio lik u prošlogodišnjem ‘Jay & Silent Bob Reboot’-u, što je bila jedna od prvih scena snimlјenih za film. Ben Affleck je takođe našao malo vremena da se pojavi u rebootu nakon što su on i Kevin Smith popravili njihove odnose. Što se tiče povratka za Mallrats 2, Affleck je zatražio ulogu veću od cameo uloge. Glumac je rekao Smithu, "Bolјe da je više od jedne scene, čoveče. Uvedi me puno u filmu." Shannen Doherty, Jeremy London, Affleck, Joey Lauren Adams, Claire Forlani, Jason Mewes, Michael Rooker i sam Smith bili su članovi originalne glumačke ekipe, zajedno sa mnogim drugima.

Tokom leta, Kevin Smith se obratio sa službenim naslovom Mallrats 2 kada je najavio da će pustiti fanove da odluče. ’Twilight of the Mallrats’ je bio Smith-ov naslov neko duže vreme, ali čini se da su mu društveni mediji dali neke druge ideje, a ’Mallrats Too’ je na čelu liste. Reditelј/scenarista tek treba da se skrasi sa zvaničnim naslovom i čini se da će imati malo više vremena da to smisli uz pomoć fanova.

Mallrats nije bio hit kakvom su se nadali Kevin Smith i studio. Film iz 1996. godine jedva da je zaradio 2 miliona dolara i kritičari su ga odmah uništili. Smith je proveo godine izvinjavajući se zbog filma. Kaže, "Umro je na blagajni i nestao je za nedelјu dana. Bio sam bičevalac, godinama. Sve te stvari. Dakle, godinama sam se u šali pozivao na Mallrats i u šali se izvinjavao zbog toga".

Nakon što je Mallrats objavlјen na videu, postao je trenutni kultni klasik. Clerks i Mallrats često se smatraju najbolјim delima Kevina Smitha, a fanovi već decenijama čekaju više nastavaka. Čini se da je Smith spreman da se vrati na posao sa originalnom glumačkom postavom, mada će možda proći malo više vremena pre nego što svi budu zajedno na jednom mestu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...