•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čudo neviđeno (1984)

Ova tragikomedija se dogadja u maloj ribarskoj naseobini, na obali jezera, gde se oduvijek živelo na sličan način: žene love ribu, rade i druge teske poslove, dok njihovi muževi sede u kafiću, udvaraju se konobarici, piju, mudruju i sanjaju novi i bolji život. Nasuprot njima, Sćepan, prvi čovek u kraju, želi da od tog mesta stvori raj na zemlji i ljudima pokaze nešto što nikada nisu videli!

Sa strašću zanesenjaka započinje neviđeni poduhvat: prokopati tunel kroz brdo, sve do mora, isušiti jezero i napraviti plodnu zemlju koja će davati tri žetve godišnje. Njegov pokušaj da promeni svet i učini ga boljim završava se tragikomično. U ostvarenju ove velike ideje pomaže mu nenadana pojava nove, mlade i lepe konobarice, koja svojim izazovnim prisustvom pokreće meštane. Tako ljudi, omamljeni strastima ne shvataju ozbiljno čudo koje im zaista preti.

Žanr:komedija
Godina:1984
Reziser:Živko Nikolić
Scenario:Živko Nikolić
Uloge:Savina Geršak, Dragan Nikolić, Boro Begović
Award:2 osvojene
Studio: Centar Film
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:Srpsko-Hrvatski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...