•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

[REC]³ Génesis (2012)

“REC 3: Genesis”, odnosno “[•REC]3: Génesis” je španski horor i treći u nizu film u REC serijalu, koji je svoju špansku premijeru imao 30. marta ove godine.

Dok je radnja prva dva filma bila smeštena u jako strašnu stambenu zgradu, [REC] 3 donosi nešto sasvim novo: njegova lokacija je veliki i pomalo zbunjujući hol za venčanja. Čini se da su Diego Martin i Leticia Dolera ljubak mladi par, sve dok se, naravno, ne dogodi nešto katastrofalno. Jedan od ujaka ima strašnu ranu na ruci, a svi koji poznaju svet [REC] –a, sigurno znaju šta sledi na “meniju”: haos, sakaćenje, pokolj, a spiritualni virus koji će zaraziti sve se približava. Nakon “slatkog početka” ludost će “udariti” na ekran u učestalim dozama, a sam “[REC] 3” će se ubrzo preobratiti u strašni horor, koji je i veoma sladak i romantičan.

Ovaj treći nastavak ozloglašene i agresivno krvave [REC] franšize je, nekako, sladak i romantičan. Svadbeni hol će prerasti u legitimno uzbudljivu priču o tome hoće li upravo venčani mladenci pronaći jedno drugo i izlaz iz sveta koji je zapravo otišao u ludilo.

“[REC] 3: Genesis” sigurno donosi nešto staro i dobro poznato vezano za ovu franšizu, ali i nešto novo, a opet će svaka od tih komponenti imati isti prioritet, a sigurno niste od sada videli prelepu Španjolku kako uništava zle zombije dok nosi krvavu venčanicu sa svog venčanja.

Žanr:drama, horor, triler
Godina:2012
Reziser:Paco Plaza
Scenario:Paco Plaza, Luiso Berdejo
Uloge:Leticia Dolera, Javier Botet,Diego Martín
Studio:Canal+ España, Filmax
Zemlja:Spain
Website:www.recoficial.com/
Jezik:španski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila