•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Švarceneger u novom filmu u borbi za zombi-ćerku

Planeta je opustošena nakon izbijanja zaraze koja pretvara ljude u zombije. A čuveni glumac je u ulozi oca koji pokušava da spase svoju obolelu ćerku u hororu „Megi“ koji stiže u bioskope ove godine.

U trejleru za film Megi, vidimo Arnolda Švarcenegera u jednoj od njegovih emotivnijih uloga.Šezdesetsedmogodišnji glumac u neobičnoj drami-hororu, igra posvećenog oca, čija ćerka tinejdžerka Megi (Ebigejl Breslin) oboli od opasne zaraze koja postepeno pretvara čoveka u krvožedno čudovište.

Osamnestogodišnju Ebigejl čujemo u trejleru kako kaže: „Tata, ti me štitiš čitavog života. Sada je moj red da zaštitim tebe. Za tebe postoji život, za mene ne. Nemoj me tražiti“.

Megi beži od kuće kako bi zaštitila oca od sebe i zaraze, ali Vejd ne odustaje, vraća svoju ćerku kući i ostaje uz nju dok se ona polako pretvara u zombija.

Megi će se naći u bioskopima krajem ove godine.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...