•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šon Pen u zagrljaju mlade lepotice

Svetski mediji bruje o Lejli Džordž, 24-godišnjoj lepotici koja je uhvaćena kako ljubi 32 godine starijeg glumca, čuvenog Šona Pena na plaži na Havajima.

Lejla je rođena u Australiji i pokušava da izgradi glumačku karijeru, a roditelji su joj takođe u filmskoj industriji. Njena majka, glumica Greta Skači ima 56 godina, kao i Lejlin novi momak, dok je njen otac Vinsent Donofrio, poznat po ulogama u filmu "Derdevil" i seriji "Red i zakon", godinu stariji od Šona Pena.

Lejla je do sada ostvarila tek nekoliko manjih uloga, ali se školovala u prestižnim glumačkim školama širom sveta. Ipak, njeno ime pojavilo se u novinama tek kad je uhvaćena u strasnom zagrljaju sa Šonom Penom, i to na plaži na Havajima, gde slavni oskarovac ima vikendicu u koju je dovodio i bivšu verenicu Šarliz Teron.

Glumčeva kćerka Dilan godinu je starija od Lejle. Kada se u julu prošle godine okončala ljubavna veza između Šona i Šarliz Tenor mediji su prenosili da se ovaj glumac pomirio sa bivšom suprugom Madonom. Daleke 1986. godine oni su se venčali, a u braku su bili samo tri godine.

Glumac je za mesec bio na dva koncerta pop dive, a nisu bežali ni od toga da poziraju fotografima. Pen je tada bio u prvom redu na koncertu u Njujorku, a onda je ponovio isto 14. oktobra u Vankuveru.

Napisao joj je i pismo u kom otkriva koliko je uživao u njenim nastupima. Posle raskida sa Šarliz, Pena često povezuju sa atraktivnim ženama.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...