•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda 'Prijatelja' zavodila vrtoglavim dekolteom

Za lepom glumicom, koja se proslavila ulogom Monice u kultnoj seriji 'Prijatelji', u izazovnoj haljini smelog dekoltea retko se ko nije okrenuo na premijeri filma 'Just Before I Go'.

Ova haljina koja prati liniju tela u zavodljivoj crvenoj boji nikoga nije ostavila ravnodušnim!

Iako ima 50 godina, Courteney izgleda neverovatno mladoliko, a i nova bob frizura odliÄno joj pristaje.

Zgodna glumica nije preterivala s make-upom, a seksi styling upotpunila je elegantnim cipelama na petu i torbicom s tankim remenom.

Courteney Cox je na premijeru povela 10-godišnju kćer Coco i verenika, rokera Johnnyja McDaida iz benda Snow Patrol, a na premijeru je stigao i njen bivši suprug David Arquette, s kojim je ostala u dobrim odnosima.

InaÄe, 'Just Before I Go' režirala je upravo Courteney jer je sve više privlaÄi posao iza kamere.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...