•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zoe pronašla sreću nakon prekida s Bradleyjem

Lepa glumica Zoe Saldana je u najnovijem intervjuu otkrila šta joj se u životu promenilo od kako je raskinula vezu sa poznatim glumcem Bradleyjem Cooperom.

Čini se da Zoe nije ni malo žalila vezu s Bradleyjem jer se samo šest meseci nakon raskida u tajnosti venčala sa italijanskim umetnikom Marcom Peregom.

Bradley i Zoe upoznali su se na snimanju zajedničkog filma The Words, a njihovu vezu obeležili su česti raskidi i pomirenja. Veza je trajala svega nekoliko meseci, da bi se konačno rastali početkom 2013. godine.

Zoe je za Fashion Magazine opisala kako se osećala nakon raskida.

- Počela sam da provodim vreme sama i uživala sam u tome. Osećala sam se divno kada sam osetila da sam izgubila strah od samoće. Kada sam upoznala sadašnjeg supruga osećala sam se kao da sam pronašla neke odgovore u samoj sebi - rekla je Zoe dodavši kako je Marca upoznala u najlepšem periodu svog života.

- Mnoge stvari počinju da imaju smisla kada ste voljeni i kada volite - zaključila je Zoe.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...