•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

What We Do in the Shadows (2014)

Cimeri Vijago, Dikon i Vladislav su tri vampira koji pokušavaju da se snađu u modernom društvu; od plaćanja stanarine i obavljanja kućnih poslova do pokušavanja ulaska u noćne klubove, oni su potpuno isti kao i svi ostali – osim što su besmrtni i moraju da se hrane ljudskom krvlju.

Kad njihov 8.000-godišnji cimer Petir pretvori hipstera Nika u vampira, momci moraju da ga uvedu u tajne posla i objasne mu kako funkcioniše njegov novopronađeni večni život. Zauzvrat, primorani su da nauče ponešto o modernom društvu, modi, tehnologiji i internetu.

Ali upoznavanje sa Nikovim prijateljem Stuom, iz temelja menja vampirske živote i njihov stav prema promenljivom svetu oko njih. Kad je Stuov život ugrožen, vampiri nam pokazuju da možda vredi boriti se za ljude i da, čak i ako imate hladno i mrtvo srce, to ne znači da ne osećate ništa.

Žanr:komedija, fantazija, horor
Godina:2014
Reziser: Jemaine Clement, Taika Waititi
Scenario: Jemaine Clement, Taika Waititi
Uloge: Jemaine Clement, Taika Waititi, Cori Gonzalez-Macuer
Uzrast:R
Award:21 nagrada i 16 nominacija
Box office:3.33M USD
Studio: Unison Films, Defender Films, Funny or Die
Zemlja:New Zeland
Website:whatwedointheshadows.com
Jezik:engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...