•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Veliki povratak Wesleya Spinesa - vraća se Blade!

Svetski portali prenose vest o velikom povratku glumca Wesley Snipesa u ulogu kultnog lovca na vampire u četvrtom nastavku serijala o Bladeu.

Iako je već doživeo povratak na velike ekrane u slabo prihvaćenom trećem nastavku akcionog spektakla Sylvestera Stallonea, 'Plaćenici 3', Wesley Snipes mogao bi vratiti svetsku slavu ponavljanjem uloge Bladea.

Još se ne zna da li se radi o rimejku postojećeg Blade filma ili o novom nastavku, kao ni to da li će Wesley zaista ponovno uskočiti u dugačak crni, kožni kaput.

New York Daily News piše da je poznato da će za, navodnu, ulogu Bladea po četvrti put Wesley dobiti honorar od 3 miliona dolara.

Wesley Snipes je proveo dve i po godine u zatvoru nakon što je osuđen za izbegavanje poreskih obaveza. Po izlasku odmah se pridružio ekipi slavnih snagatora u trećem nastavku 'Plaćenika'.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu