•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vampirska veridba Nikki i Iana

Zvezda hit serije Vampirski dnevnici Ian Somerhalder zaprosio je zvezdu Sumrak sage Nikki Reed nakon šest meseci veze.

26-godišnja Nikki je od 2011. godine bila u braku sa muzičarem Paulom McDonaldom, a razveli su se u martu prošle godine. Ubrzo je ušla u vezu sa Ianom.

Nicky Hilton, Maggie Grace i Nina Dobrev tri su najpoznatije devojke s kojima je izlazio 36-godišnji Ian pre nego što je našao onu pravu i stavio joj prsten na ruku. Njegov je prijatelj prišapnuo medijima da su sveži verenici već dugo pokazivali međusobni interes, ali su morali pričekati pravi trenutak. Čim su ušli u vezu Ian je znao da će ju odvesti pred oltar.

Oboje vole životinje i sport. Nedavno su vodili svoje porodice na skijanje u Sun Valley. Nikki je aktivna u Somerhalderovoj zadužbini koja se zalaže za bolje uslovima u azilima za napuštene životinje. I sama je nekoliko kućnih ljubimaca pronašla u azilu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...