•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskršnja porodična nedelja u Vilinom Gradu

Povodom predstojećih praznika i školskog raspusta, bioskop „Vilin Grad“ organizuje „Uskršnju porodičnu nedelju“.
"Uskršna porodična nedelja" počinje u četvrtak, 9. aprila, i trajaće do 15. aprila. U ovom periodu bioskop „Vilin Grad“ će raditi od 10 časova. Posetioci koji imaju Porodičnu karticu plaćaju jeftiniju cenu ulaznice za celu porodicu, a najmlađi posetioci dobijaju i poklon kokice. Cena karte za 2D film je 200, a za 3D film 300 dinara.

Tokom Uskršnje porodične nedelje na repertoaru su dva najnovija porodična filma: "Kod kuće 3D" i "Zašto nisam pojeo svog tatu 3D", a ovi filmovi su sinhronizovani na srpski jezik.

Kod kuće 3D

Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek, beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Tip uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou, koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji.

Zašto nisam pojeo svog tatu 3D

Sinhronizovana animirana komedija „Zašto ni(sam) pojeo svog tatu“ vraća nas u period pre dva miliona godina, kada je odmah nakon ručka, mladi primat po imenu Edvard pao sa stabla. Kako bi preživeo, Edvard se uspravlja i izmišlja hodanje na dve noge, a nakon nekog vremena udvostručuje svoju genijalnost – izmišlja vatru, lov, moderne stanove, ljubav i nadu…

Radnja filma je nastala na osnovu engleskog romana “Evolution Man”, a prikazuje borbu male grupe primata u severnoj Africi dok pokušavaju da drže korak ispred majke prirode. Grupa praistorijskih ljudi ima mnogo istih briga koje imamo danas: pronalaženje savršene pećine za celu porodicu (nadajmo se bez medeveda), čuvanje uspešnog braka i pokušaj da se sastavi kraj sa krajem u ekonomiji koja je u nestajanju kada “Tata” slučajno zapali obližnju šumu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete videti na sajtu bioskopa "Vilin Grad", gde možete i rezervisati ulaznice – http://vilingrad.rs/

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila