•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro drama 'Hellion' u bioskopima

Glavni lik je 13-ogodišnji Jacob koji polako srlja u delinkventske vode. Njegov otac, udovac, ne može se pomiriti sa životnom tragedijom i pušta Jacoba i njegovog mlađeg brata Wesa da se brinu sami za sebe. Dirljiva priča prati njihove pokušaje zaceljivanja manjak roditeljke ljubavi i nastojanje da izbore povratak maloga Wesa iz ruku socijalne službe. Životna drama i dirljiv triler delo je scenaristice i rediteljice Kat Candler. Zajedno s glavnim glumcima Aaron Paulom i Josh Wigginsom rediteljica je pobrala odlične kritike.

Nakon premijernog prikazivanja na ovogodišnjem Sundance festivalu pohvale su stizale sa svih strana, a posebno za dirljiv prikaz lika adolescenta Jacoba kojeg je odigrao Josh Wiggins. Wigginsu je ovo ujedno prva filmska uloga.

Pošteđen hvalospeva nije bio ni Aaron Paul u ulozi oca porodice, a Paula poznajemo iz zahtevne, ali bitno drugačije uloge Jesse Pinkmana iz serije Na putu prema dole. Za razliku od njegove uloge u nedavnom uspešnom filmu Need for Speed, u ovom filmu Aaron Paul pokazuje impozantnu dubinu svoje glumačke sposobnosti.

Zasad je film mogao biti viđen samo na festivalima, a iako nam je stigao trailer još uvek nije poznato kada će Hellion biti prikazivan u bioskopima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu