•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uma Turman o svojoj vezi: Naša veza je ista poslednjih 20 godina

Poznata glumica po prvi put je progovorila o svojoj romansi sa Kventinom Tarantinom o kojoj se šuška od maja, kada su se zajedno pojavili na Filmskom festivalu u Kanu.

U intervjuu za Vs. magazin Uma Turman rekla je kako je njihova veza ista poslednjih 20 godina, koliko se poznaju i koliko su prijatelji, a da se ljudi zabavljaju krojeći razne priče.

"Baš sam se juče čula sa gospodinom Tarantinom i bio je prilično ljut na mene jer ga dugo nisam nazvala, jer, rekao je, prema navodima medija, mi smo praktično u braku", ispričala je glumica u intervjuu.

Uma je u aprilu 2014. raskunula veridbu sa Arpadom Busonom s kojim ima dvogodišnju ćerku Lunu pa se pričalo da je to učinila zbog slavnog reditelja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...