•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uma Thurman lepša nego ikada

Omiljena glumica Quentina Tarantina izgleda bolje nego u svim svojim dosadašnjim filmovima, a samo zahvaljujući minimalnim promenama na njenoj kosi.

Uma Thurman odlučila je vratiti vreme promenivši svoj izgled koji je promovisala na njujorškom crvenom tepihu.

Četrdesetčetverogodišnja glumica pokazala je svežu frizuru koja je podmladila njen izgled na 24. dodeli Gotham Independent Film nagrada, koja je održana u ponedeljak u New Yorku.

Zvezda Pulp Fictiona sigurno je izgledala mlađe, a sve zahvaljujući šiškama i kosi vezanoj u punđu. Glavna glumica filma "Kill Bill" pokazala je i mladalački stas zahvaljujući uskoj crnoj haljini.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....