•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U prodaji karte za 'Paklene ulice 8'!

Od danas su u prodaji karte za "PAKLENE ULICE 8" (THE FATE OF THE FURIOUS 8).

Posle „Paklenih ulica 7" iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečniji filmskih serijala svih vremena: PAKLENE ULICE 8.

U filmu „Paklene ulice 8", Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova: Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris „Ludakrisa" Bridžis, Natali Emanuel, Elsa Pataki i Kurt Rasel. Po prvi put se u serijalu pojavljuju Šarliz Teron, Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

Bioskopi koji su pustili u prodaju karte za 20. april, kada najbrži film ove godine stiže na redovne repertoare su Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, CineStar Pančevo, CineStar Niš, CineStar Zrenjanin i Vilin Grad (Niš).

Bioskopi Roda Cineplex i Arena Cineplex (Novi Sad) će karte pustiti u prodaju sutra.

Požurite i obezbedite najbolja mesta na vreme, jer ovakvu akciju morate doživeti među prvima!

Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu