•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Triler koji se ne propušta - 'Saveznici' od 1. decembra u bioskopima

Od četvrtka, 1. decembra, u naše bioskope stižu "SAVEZNICI" (ALLIED), novo ostvarenje oskarovca Roberta Zemekisa („Forest Gamp", „Izgnanik" i „Let").

Glavne uloge u ovom očaravajućem špijunskom trileru, ratnoj drami i strastvenoj ljubavnoj priči zasluženo nose Bred Pit i Marion Kotijar.

Obezbedite svoja mesta na vreme, doživite na velikom platnu ovu raskošnu priču punu misterije, uzbuđenja i uzavrelih strasti, ali ispričanu uz pomoć napredne tehnologije 21. veka.
Film će se prikazivati u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Roda Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Zrenjanin CineStar Pančevo, Kvart (Kraljevo), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), LM (Šabac), Leskovački kulturni centar, Cadmus Cineplex (Budva) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Za tajne operativce iz drugog svetskog rata, Maksa Vejtana (Bred Pit) i Marian Bosežur (Marion Kotijar), ključ preživljavanja nikome nije stvarno bio poznat. Oni su eksperti za obmanu, prerušavanje, nagađanje i ubistvo. Kad se slučajno zaljube jedno u drugo usred izuzetno opasne misije, jedina nada im je da prestanu s obmanama, ali umesto toga, sumnja i opasnost postaće srž njihovog braka u toku rata, a oni će se naći u potencijalno smrtonosnom testu lojalnosti, identiteta i ljubavi... koji će imati globalne posledice.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....