•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Top gir' pao 'na najniže grane'?

Televizijskim gledaocima u Britaniji su sklapanje „uradi sam“ nameštaja, operacija oka i dokumentarac Džoija Eseksa sinoć bili mnogo zanimljiviji od nove epizode novog serijala „Top gira“.Četvrta epizoda „prepravljene“ Bi-Bi-Sijeve kultne auto-emisije sa Krisom Evansom kao glavnim voditeljem, oborila je negativni rekord – za njene standarde gledalo ju je „skromnih“ 2,3 miliona gledalaca.

Naime, prethodnu je gledalo 2,4 miliona Ostrvljana, što je bilo izjednačenje dosadašnjeg negativnog rekorda u istoriji emisije.

Drugu je posmatralo 2,8 miliona, a premijernu 4,1 milion Britanaca.

Mnogi gledaoci su tvitovali da su umesto voljenog „Top gira“ gledali dokumentarac o referendumu o izlasku iz EU, rijaliti zvezde Džoija Eseksa, dok su drugi istakli da bi radije gledali reprizne epizode, sa starom postavom.

Sinoć se „Top gir“ borio za gledanost i sa utakmicom Švajcarska-Francuska na EP u fudbalu, koja je „prigrabila“ 6,3 miliona gledalaca.

Ipak, emisija je imala i, kako ističe Dejli mejl, sjajan trenutak kada je Met Leblank izazvao salve smeha kod gledalaca, ispričavši vic o referendumu o izlasku iz EU, tokom najave čuvenog Stiga.

Otkrivajući da će Stig voziti „aston martin vulkan“, Leblank je dodao: „Neki kažu da (Stig) misli da je Bregzit laksativ. A u poreske svrhe klasifikovan je kao keks“.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu