•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Rebound (2009)

Sendi je prelepa, seksepilna majka dvoje dece, koja je upravo napunila četrdeset godina. Živi u lepom gradiću Slipi Holou i apsolutno je savladala umetnost obavljanja više poslova odjednom: pečenja pita, pripremanja sendviča, vožnje dece u školu i brige o sportskoj ligi. Njen naizgled savršen svet naglo se raspada kada jedno jutro sazna da je muž vara. Odmah pakuje decu i odlazi u Njujork da bi pronašla posao i započela novi život. Tamo upoznaje Arama Finkelstina, slatkog 24-godišnjeg diplomca koji se očito nalazi u teškom periodu svog života. Upravo je saznao da ga je Francuskinja sa kojom je bio dve nedelje u braku prevarila da bi dobila zelenu kartu. Taj romantični, optimistični i odnedavno razvedeni čovek sada se bori da bi očuvao veru u svet.

Aram ima dva posla. Radi u Ženskom centru i kao barmen u kafiću ispod stana koji unajmljuje Sendi. Oni ubrzo postaju prijatelji. Kada dobije posao na njujorškoj sportskoj televizijskoj mreži, Sendi pita Arama da li želi da čuva njenu decu i on prihvata ponudu. On ipak nema karijeru, ima malo prijatelja i previše vremena provodi sa svojim preterano zabrinutim roditeljima.

Sendina karijera cveta i nude joj unapređenje. Njena najbolja prijateljica je podstiče da ponovo počne da izlazi, ali posle jedne katastrofalne večeri, ona je uverena da su ti dani iza nje. U međuvremenu, Aram počinje da igra sve važniju ulogu u njihovim životima. Sa njim je zabavno, a njena deca ga obožavaju. Ubrzo se formira nova porodica i, iako postoji čitav spisak razloga zašto ne bi smeli da budu zajedno, oni se zaljubljuju jedno u drugo. Njihovi prijatelji i porodice imaju otpor prema toj vezi i oni sada moraju da saznaju da li je to što imaju samo zabava ili bi moglo da potraje večno.

LJUBAVNI DŽEKPOT je napisao i režirao Bart Frojndlih (Ljubav u velikom gradu), a producenti filma su Bart Frojndlih, Tim Perel, glavni izvršni direktor kompanije "The Film Department" Mark Gil i predsednik produkcije Robert Kac. Lori Kit Daglas je koproducent. Nil Saker ( predsednik kompanije "The Film Department ") i Majkl Gogen su izvršni producenti. Glavne uloge Sendi i Arama igraju Oskarovka Ketrin Zita-Džouns (Putevi droge, Čikago) i Džastin Barta (Kod kuće je najlepše). Početnici Keli Guld (Sejdi) i Endru Čeri (Frenk mlađi) glume Sendinu decu. Lin Vitfild (Madejino porodično okupljanje), Kejt Dženings Grant (Frost/Nikson), Art Garfankl (Kvaka 22), Sem Robards (televizijska serija "Gossip Girl") i Džoana Glison (Noći bugija) čine sporednu glumačku postavu.

Produkcija kompanije "Process" uključuje: direktora fotografije Džonatana Fridmana, scenografa Forda Vilera, montažera Kristofera Telefsena, direktora za kasting Daglasa Ejbela i kostimografkinju Melisu Tot.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2009
Reziser:Bart Freundlich
Scenario:Bart Freundlich
Uloge:Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Art Garfunkel
Uzrast:R
Studio:Film Department, The, A&F Productions, Dillywood
Zemlja:United States
Website:www.rezofilms.com/distribution/mon-babysitter
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....