•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Nut Job (2014) - uskoro

Komedija „The Nut Job“ u bioskopske dvorane dolazi 17. januara 2014. godine iz studija Open Road Films. Režiju filma potpisuje Peter Lepeniotis, a glasove su likovima posudili Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson, Katherine Heigl, Stephen Lang, Sarah Gadon i Jeff Dunham.

„The Nut Job“ je animirana komedija koja prati agoniju Surlyja, nestašne veverice, i njegovog prijatelja pacova Buddyja. Njih dvoje planiraju pljačku prodavnice oraha, pa tako upadnu u smešnu i komplikovanu avanturu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu