•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Challenge (2003)

Kad neko u show businessu počne da zarađuje sa devet meseci, koliko će novca imati na svoj 21. rođendan? Pola milijarde dolara - tvrde to pažljivi hroničari poslovnog uspeha sestara bliznakinja Mary-Kate i Ashley Olsen koje su dvadeset i jedan rođendan tortama imale 2007. godine.

The Challenge je najnoviji televizijski reality show čiji su takmičari srednjoškolci koji se bore za fakultetsku stipendiju. Show vodi Max koji pošto-poto želi da poveća gledanost, u čemu mu pomogne njegov pomoćnik Marcus izabravši među prijavljenim kandidatkinjama i kandidatima dve sestre blizanakinje. To su vegetarijanka Shane i ambiciozna Lizzie Dalton čiji su se roditelji razveli i jedna sestra živi u Los Angelesu, a druga u New Yorku. Karakterno potpuno različite, Shane i Lizzie već su dve godine posvađane i zbog njihovog nastupa u emisiji koja se snima u meksičkom letovalištu počnu doslovce da pršte iskre. Ali, ni suparnici nisu mačji kašalj, posebno ne samouverena Kelly...

Popularne mlade američke glumice, sestre blizanakinje Mary-Kate i Ashley Olsen i producentice započele su karijeru sa navršenih devet meseci u humorističnoj seriji Puna kuća u kojoj su naizmenice tumačile Michelle Tanner. U seriji su ostale sve do svoje devete godine, a od tada su nastupile u brojnim televizijskim filmovima (It Takes Two, Double Double Toil and Trouble) koje su uglavnom same producirale kroz vlastitu kuću Dualstar. Godinu dana pre svog bioskopskog prvenca New York Minute sestre Olsen nastupile su 2003. u još jednom TV filmu. To je avanturistička komedija The Challenge u kojoj Mary-Kate i Ashley tumače zavađene blizanakinje koje se prijave u reality show. Film je ocenjen kao jedan od najboljih u karijerama glumica pri čemu je istaknuto duhovito i uzbudljivo reinterpretiranje žanra trenutno najgledanijih TV proizvoda na svetu.

Atraktivno snimljen, film podseća na neki visokobudžetni reality show u kome glavne glumice dokazuju zašto su među najbolje plaćenim zabavljačicama današnjice. Razigrane i uverljive, sestre Olsen dominiraju pričom o grupi mladih koja pred televizijskim kamerama u meksičkom letovalištu pokušava kroz različite prepreke i - izazove doći do priželjkivane školarine. U svemu tome ne nedostaje zadirkivanja, podmetanja, prijateljstva i prvih ljubavi te se film u prvom redu obraća vršnjacima likova u priči. Film je režirao Craig Shapiro koji je realizirao još neke filmove s Mary-Kate i Ashley, dok su u ostalim ulogama Joe Michael Burke, Brian Skala i Lukas Behnken.

Žanr:avantura, komedija, porodični
Godina:2003
Reziser:Craig Shapiro
Scenario:Elizabeth Kruger, Michael Swerdlick
Uloge:Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Brian Skala
Uzrast:G
Studio:Dualstar Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...