•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The 4th Floor (1999)

Jane Emelin mlada je dizajnerka enterijera koja je nasledila apartman u New Yorku. Ali čini se da nisu svi stanari zgrade srećni što se je ona uselila u novi stan. Insekti i glodari se počinju pojavljivati od nigde, pa Jane zaključi da je neko pokušava oterati iz zgrade. Iako je komšije upozoravaju da se ne druži sa osobom koja živi u stanu iznad njenog, Jane ima problem sa stanarom koji živi ispod nje.

Scenarista i pisac Josh Klauser, koji nam je doneo komediju “Savršeni spoj” s Steveom Carrellom i Tinom Fey, napisao je i snimio horor koji nije sjajno prošao među filmskom kritikom, mada se radi o izuzetnom filmu misterije. Film gradi atmosferu straha i užasa kroz sjajne glumačke role poznatih holivudskih imena Juliette Lewis, Williama Hurt i Shelley Duvall, koje se sećamo iz kultnog horora Stanleyja Kubricka sa Jackom Nicholsonom - “The Shining”. Po svemu što pruža, film je neizostavni deo kolekcije svakog ljubitelja žanra.

Žanr:horor, misterija, triler
Godina:1999
Reziser:Josh Klausner
Scenario:Josh Klausner
Uloge:Juliette Lewis, William Hurt, Shelley Duvall
Uzrast:R
Studio:Millennium Films, Film New Brunswick, Top Floor Productions Inc.
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...