•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Teaser za novi film Quentina Tarantina

Internet i Quentin Tarantino nisu najbolji prijatelji – nakon što je napisao pa zbog 'curenja' scenarija nakratko odustao od svog novog projekta 'The Hateful Eight', još jednog vesterna koji stiže nakon 'Djanga', sada se na webu pre vremena pojavio i prvi teaser za film koji stiže 2015.

Teaser je zapravo tek popis glumaca i animirana špica, jer Tarantino film tek treba snimiti! Ali ovaj teaser prikazao se u odabranim ameriÄkim bioskopima pre novog nastavka 'Grada greha' Rodrigueza i Millera.

Foršpan za 'The Hateful Eight' upoznaće vas sa imenima svih osam likova, iako glumci još nisu potvrÄ‘eni, kao ni glumice, ali Jennifer Lawrence pregovara o glavnoj ulozi u ovom vesternu sa radnjom smeštenom u doba AmeriÄkog graÄ‘anskog rata.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu