•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetski dan 'Ratova zvezda' uz legendarnu letelicu od 250.000 Lego kockica

Fanovi kultnog filma "Ratovi zvezda" (Star Wars) obeležili su druženjem sa prolaznicima u kostimima poznatih likova, a u Melbourneu uz slaganje Lego kockica.

Više od 2.000 australijskih obožavatelja okupilo se uoči 4. maja - "Dana Ratova zvezda", kako bi složili skoro 250.000 Lego kockica u obliku legendarne letelice Millennium Falcon.

Poznati kvadrikopter od kockica bio je širok pet metara, a timu fanova predvođenom Amerikancima Danom Steiningerom i njegovim sinom Chrisom trebalo je dva dana da ga sastave.

U svetu "Ratova zvezda" letelicom Millennium Falcon upravlja Hans Solo, kojeg je u prvom od tri filma glumio Harrison Ford, uz kolegu Chewbaccu (Petera Mayhewa).

Nastavak filmske sage pod nazivom "Sila se budi" u američke bioskope stiže 18. decembra.

Četvrti maj je izabran kao "Dan Ratova zvezda" zbog igre reči, pa je poznati citat iz filma "May the Force be with you" prerastao u "May the Forth be with you".

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...