•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao je eksplozivni trejler za 'Guardians of the Galaxy, Vol. 2'

I tu je i pesma sa sountracka “Fox on the Run”!
Kao i prvo tizer, trejler ne zalazi previše u radnju nastavka, ali umesto toga vidimo lude zabave i zafrkancije Guardiansa, uključujući i scenuu kojoj Rocket Raccoon pokušava da nauči Baby Groot kako da pravilno detonira nuklearno oružje.

Lik Chrisa Pratta, “Star Lord”, Gamora Zoe Saldane i Drax the Destroyer Davea Bautiste su takođe deo šoua u nekoj vrsti intergalaktičke terapijske sesije.

Kako je ranije najavio režiser James Gunn za Hollywood Reporter, Marvelov tim namerno drži zaplet sakriven do premijere u maju 2015.

“Guardijani (fanovi) moraju zaista da prođu kroz svaki detalj i da pokušaju da shvate o čemu je film. I ima mnogo misterije u “Guardians 2”, rekao je Gunn.

“Nećemo mnogo toga da odamo”.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu