•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sprema se rimejk Iluzioniste !!!

Američka kablovska televizija CW odlučila je da napravi rimejk filma Iluzionista iz 2006. sa Edwardom Nortonom u glavnoj ulozi. Film koji je napisao i režirao Neil Burger temelji se na kratkoj priči Stevena Millhausera i vrti se oko mađioničara koji koristi svoje sposobnosti kako bi osigurao ljubav žene (Jessica Biel), koja se nalazi više od njega na društvenoj lestvici.

Verzija koju CW misli napraviti biće smeštena u New York na prelazu vekova i pratiće priznatog iluzionistu koji se vraća kući nakon decenije provedene u zatvoru gde otkriva kako se njegova žena udala za nemilosrdnog vođu kriminalaca koji mu je smestio. Pretvarajući se da je sitni kriminalac, iluzionista nađe svoje mesto u kriminalnoj organizaciji koju vodi njegov supranik i lukavo koristi magiju kako bi odradio komplikovane pljačke i uspeva brzo napredovati i to sve s namerom da uništi vođu iznutra i ponovno osvoji svoju jedinu ljubav.

Bivši scenarista serije Ukus krvi Mark Hudis napisaće scenario za film koji će producirati Ben Silverman i Bob Yari. Pred sobom imaju veliki zadatak jer je originalni Iluzionista zaradio 87 miliona dolara širom sveta i nominaciju za Oscara za najbolju fotografiju uz mnogobrojne druge nagrade i priznanja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu