•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spilbergu nisu dali da režira 'Džejmsa Bonda'

Slavni reditelj Stiven Spilberg želeo je da režira film o Džejmsu Bondu, ali za razliku od kolega Gaja Hamiltona, Martina Kempbela, Sema Mendesa i drugih, nije imao priliku. Naime, producenti su ga odbili i to ne jednom, nego dva puta.

Čuveni reditelj se posle uspeha sa filmom “Ajkula” iz 1975. ponadao da će ga Albert Brokoli uzeti u obzir za sledećeg reditelja filma o Bondu, ali se to nije desilo.

“Zvao sam Brokolija i ponudio mu svoje usluge, ali on nije mislio da sam ja pravi čovek za to”, rekao je Spilberg a prenose strani mediji.

“Onda sam posle ‘Bliskog susreta treće vrste’ ponovo pokušao da uđem u Bondov tim, ali onda već nisu mogli da me priušte”, kaže Spilberg.

Da je kojim slučajem bio primljen, u narednim godinama verovatno bi potpisivao režiju ostvarenja “Špijun koji me je voleo” (1977) i/ili “Operacija svemir”.

Reditelj trenutno radi na filmu “Ready Player One” sa Tajom Šeridanom u glavnoj ulozi, a zatim snima “The Kidnapping of Edgardo Morata” sa Markom Rajlansom i Oskarom Ajzakom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...