•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Snimaće se i nastavak 'Ninja kornjača'

Ako neki film zaradi ozbiljne pare u bioskopima, zagarantovan mu je nastavak ili čak i više njih. Dakle, dokle god se ideja da eksploatisati i bez dodatnog truda mlatiti para, snimaće se nastavci nastavaka.

Nove 'Ninja kornjače', reboot franšize koja više nije samo za decu, zaradio je čak 65 miliona dolara u prvom vikendu (oko 100 miliona u svetu), čime je zaseo ravno na prvo mesto box officea.

Empire sada piše da će ovaj akcioni hit s humanoidnim kung fu kornjačama dobiti nastavak, koji je Paramount potvrdio odmah nakon sjajnih rezultata 'Teenage Mutant Ninja Turtles' na bioskopskim blagajnama.

Već se zna i datum premijere – drugi deo dolazi 3. juna 2016., a još se ne zna hoće li ga režirati Jonathan Liebesman, kao ni to hoćemo li i u nastavku gledati Megan Fox.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...