•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sledeći 'Terminator' bi mogao ponovo ujediniti Schwarzeneggera i Camerona

Arnold Schwarzenegger je nagovijestio da bi mogao ponovo da radi sa Jamesom Cameronom na novom filmu "Terminator". Glumac i režiser zajedno su radili na prva dva filma u franšizi, koji su predstavljeni 1984. i 1991. godine.

Poslednja filmska franšiza, "Terminator Genisys", predstavljena je 2015. godine. Uprkos činjenici da Paramount Pictures nakon nje nije više zainteresovan za filmsku franšizu "Terminator", Schwarzenegger se nada još jednom filmu, u kojem će Cameron direktno biti uključen u proizvodnju.

"Paramount ne želi da radi 'Terminator' franšize, ali imate 15 drugih kompanija koje su spremne na saradnju. To ne znači da je sve završeno sa 'Terminator' franšizom, zar ne? To samo znači da pregovaramo sa drugim kompanijama, ali ne mogu vam otkriti detalje o tome. Oni će to objaviti. Ali, 'Terminator' priča još nije završena", izjavio je Schwarzenegger.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...