•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavni glumac obradovao konobara

Poznati glumac Charlie Sheen popravio je dan jednom konobaru u Philadelphiji. Naime, konobar u filadelfijskom restoranu PYT Burger dobio je napojnicu od samo 20 centi na računu od 60 dolara koji je platio igrač Philadelphia Eaglesa LeSean McCoy, a konobar je bio toliko razočaran da je račun objavio na Facebook stranici restorana.

To je na igrača navuklo bes javnosti, ali i kritike na račun konobara koji je, prema mišljenju nekih, nepotrebno stavio McCoyja u nezgodnu poziciju.

Uglavnom, cela priča privukla je pažnju Charlieja Shenna koji je odlučio konobaru da pošalje 1000 dolara.

Voditelji showa "The Doctors" nedavno su započeli kampanju imena SMOCK (Simple Moments Of Contagious Kindness ili jednostavni trenuci zarazne dobrote), a glumčev su potez pohvalili u svojoj emisiji.

Sheen je na to odgovorio:

"Vrlo sam rano shvatio da je davanje jedini način da pronađete ravnotežu na ovom teškom putovanju. Naučio sam i da se dela ne vrednuju prema veličini dara već prema nameri. Nisam ovo učinio da nešto dokažem ili da bih stao na nečiju stranu. Učinio sam to jer samo morao".

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu