•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slavna glumica konzumira drogu, želi legalizaciju marihuane!

Susan Sarandon uvek je iskrena u intervjuima pa je i ovaj put s javnošću podelila sočne detalje iz svog života.

Novinar Daily Beasta pitao je glumicu kako se provela na umetničkom festivalu "Burning Man" i da li je tamo uzimala neke psihodelike.

"Da, ideja gljiva nije mi nova. Ne volim baš hemiju, stvarno. Timothy Leary (slavni psiholog i pristalice psihodelika) bio je moj prijatelj i taj acid je bio dobar i čist, ali ne tražim hemikalije. Koristila sam Ayahusacu, gljive i takve stvari. Ali volim takve droge uzimati u prirodi, nisam gradski triper. Moj stav prema marihuani i sličnim stvarima je 'nemoj biti napušen ako se moraš pretvarati da nisi' i zato nikada ne bih uzimala drogu ako se brinem za svoju decu. Volim ih uzimati u Grand Canyonu ili u šumi. Želiš biti spreman i bez odgovornosti. To te podseti na tvoje mesto u svemiru. Mislim da tako možeš imati neka vrlo duboka iskustva", odgovorila je glumica.

Podržava i legalizaciju marihuane i tvrdi da je ona bolja od alkohola: "Ljudi se ne razljute na travi, ne istuku svoje žene i ne voze ludo. Samo postanu gladni, ne izlaze iz kuće ili se puno smeju. Mislim da bi ovo bio nežniji svet. Marihuana mora biti kontrolisana supstanca na način da se ne daje deci i da ne voziš kad ju koristiš. Alkohol je uzrokovao puno više smrti. Nikada niko nije umro od marihuane", zaključila je Susan.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...