•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Slave Girls from Beyond Infinity (1987)

Uvodna scena nas upoznaje s glavnim protagonisticama ove epske priče. Dve prijateljice Daria (Elizabeth Kaitan) i Tisa (Cindy Beal) beže iz ćelije u kojoj su bile lancima prikovane za pod, otimaju svemirski brod i uzleću sa svemirske stanice za trgovinu robljem. Lutajući svemirom, naiđu na mali planet i pokušaju se spustiti na njega. Međutim, snažna gravitacija ih prevari i one se sruše u okean.

I ko zna kako bi ta priča završila da se tu nije zatekao ekscentrični bogataš Zed (Don Scribner) koji živi u napuštenom dvorcu s dvojicom sluga-robota. On ih spasi od davljenja i dovede u svoj dvorac, nahrani ih i da im novu odeću. U dvorcu se upoznaju s bratom i sestrom koji su se na isti način našli u dvorcu. Međutim, uskoro otkrivaju da njihov dobročinitelj i nije tako dobar kao što se činilo...

Priznajte, naslov je fenomenalan. Hej, "Slave girls" pa još i "Beyond infinity". Nema greške. E sad, zamislite kad u priču s takvim naslovom ubacite dva robota-polukretena, ludog bogataša, nekakvog predatorolikog monstruma iz prošlosti, nekakav napušteni drevni hram u kome vreme i mesto ne postoje i, last but not least, zap-ZZAPP-zap oružja koja ispaljuju raznobojne lasere. Pravi trash-slatkiš?

Ne, ipak ne. Nažalost, reditelj je od svih gore spomenutih elemenata ipak nekako uspeo da napravi, ruku na srce, dosadan film. Radnja je jaaako, jako spora i razvučena i uglavnom služi kao neka vrsta poveznice između scena s ženama obučenih u kožne bikinije, pa u čipkaste bele kompletiće i na kraju opet u kožne bikinije.

Ukratko, ovaj film nema "ono nešto" što svi volimo kod trash filma. Šteta, jer lako smo mogli dobiti vrlo zabavan materijal uz kojeg bi veselo društvance moglo od početka do kraja vrištati od smeha. Šteta.

Autor: Oleg Berić (Helly Cherry)

Žanr:akcija, avantura, komedija
Godina:1987
Reziser:Ken Dixon
Scenario:Richard Connell, Ken Dixon
Uloge:Elizabeth Kaitan, Cindy Beal, Don Scribner
Uzrast:R
Studio:Beyond Infinity, Titan Productions
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:80 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...