•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sećate se slatkog klinca iz 'Terminatora 2'?

Šarmantni dečak koji je u drugom delu 'Terminatora' bio glavni partner Arnoldu Schwarzeneggeru je izrastao u narkomana i zlostavljača žena.

Edward Furlong, koji je glumio Johna Connora, sina Sarah Connor, danas ima 37 godina. Njegov put od deteta zvezde do problematične holivudske face je počeo još kada je imao 15 godina, na samom snimanju “Terminatora”.

Tada je započeo ljubavnu vezu sa 29-godišnjom Žaklin Domak, koja mu je bila tutor na setu i bila je zadužena da brine o njemu. Pošto se spetljao sa 14 godina starijom ženom, rodbina ga se odrekla, pa je počeo da brine o sebi već u 16.

Njih dvoje su počeli da žive zajedno, a Žaklin mu je bila menadžer. Trebalo je da se vjenčaju, ali su raskinuli veridbu kada je Edvard imao 21 godinu, posle čega ga je bivša devojka tužila jer joj je navodno bio dužan veću svotu novca. Ona ge je prijavila i za fizičko zlostavljanje.

Kasnije, 2006. godine oženio se s Rachel Belom i dobili su sina koji danas ima devet godina, a tek tada kreće njegov sunovrat praćen drogom, nasiljem.

Rachel je posle tri godine braka podnela zahtev za razvod, a tvrdila je da je Furlong bio nasilan, što je glumac negirao. Kasnije je dospeo do suda zbog neisplaćenih alimentacija, ali je sudiji rekao da je potpuno švorc. Zbog toga i korišćenja narkotika, viđanje sa sinom mu je ograničeno.

Bio je zavistan od heroina i kokaina, prvi put je uhapšen pre šest godina kada je udario suprugu. Ubrzo posle toga je izazvao saobraćajnu nesreću, a onda je istog meseca ponovo uhapšen pošto je pretukao još jednu devojku. Treće hapšenje je usledilo pošto je fizički nasrnuo na svoju devojku Moniku Kinu.

Tada je već bila raspisana poternica od 30.000 dolara za njegovo hapšenje. Zbog svih gluposti koje je pravio, gubio je uloge u filmovima.

Izbegavao je ročišta, prekršio zabranu prilsaka Moniki Kini i još dva puta je napao, iako je bio osuđen na šestomjesečnu zatvorsku kaznu. Kada su ga napokon odveli u zatvor, njegov advokat je rekao da je Edward odbio da ide na rehabilitaciju, ali je posle 61 dana iza rešetaka pristao da se leči.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu