•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Selma Hajek: 'Holivud mlade glumice tretira kao igračke'

'Holivud je mašina koji smatra glumice majmunicama i želi ih se rešiti ako pokažu pamet', rekla je glumica Salma Hayek u utorak, u okršaju sa američkom filmskom industrijom.

Na okruglom stolu organizovanom na marginama filmskog festivala u Kanu, glumica i producentica napala je nasilje i mačizam Holivuda gde se mlade glumice tretiraju kao igračke.

“Oni kažu ‘pronađite mi majmunicu’ i možda ćemo zaraditi. Potom shvate da majmunica zna da broji i kažu ‘otarasite je se'”, kazala je meksička glumica libanonskih korena.

“Tačno je da, ako ste zgodni, možete lakše dobiti uloge”, rekla je, ali i dodala da je neverovatno da se smatra da su glumice nužno glupe ako su lepe.

Strateška je greška, ocenjuje 50-godišnja glumica, ne uzimati u obzir ekonomsku moć ženske publike.

“Oni ne shvataju važnost ženske publike. Toliko smo dugo zanemarivane da ni ne znaju št volimo da vidimo na ekranima”, dodala je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu