•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sausage Party' donosi potpuno neočekivani crni humor

Svi vole da pogledaju dobru crnu komediju, ali neke stvari ne mogu da nas ne iznenade pa čak i šokiraju. Pogotovo kada je reč o animiranom filmu. Jedan od takvih filmova je animirana komedija Sausage Party čiji trailer već otkriva da ovo definitivno nije film za svakoga.

Radnja se dešava u svetu hrane, a glavne zvezde su namirnice koje svakodvevno konzumiramo, ali koje su žive i imaju osećaje. Priča počinje u prodavnici hrane gde namirnice, ne znajući šta ih očekuje, jedva čekaju da neki kupac odabere upravo njih. Njihovo veselje prestaje nakon što dođu u kuću i shvataju da će biti oguljene, razrezane i pojedene. Nakon što shvate šta se događa, njihova je misija upozoriti ostale namirnice u prodavnici na strašnu sudbinu koja ih očekuje.

Iako film obiluje humorom, većina se ljudi neće osećati prijatno gledajući krompir koji proživljava strahove dok mu se guli kora, ili šargarepe koje se panično suočavaju sa smrću u ustima žene koja ih jede. Za ovu pomalo neobičnu priču zaslužni su Seth Rogen i Evan Goldberg koji su se odlučili da donesu pomalo drugačiji, neočekivani pa čak i šokantni tip humora.

Hrenovkama, pecivima, krompiru i ostalim namirnicama svoje su glasove pozajmili Paul Rudd, James Franco, Seth Rogen, Kristen Wiig, Salma Hayek i mnoga druga poznata imena.

Svakako pogledajte trailer, a ako vam se sviđa ovaj tip humora Sausage Party u američke bioskope stiže 12. avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...