•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sara Jovanović i osnovci poželeli dobrodošlicu vanzemaljskoj rasi Buv

3D avantura „Kod kuće“ sleće pretpremijerno 21. marta u bioskope

Ekipa glumaca koja je radila sinhronizaciju filma „Kod kuće 3D“ okružena velikim brojem osnovaca pustila je danas na stotine ljubičastih balona sa čestitkama dobrodošlice vanzemaljskoj rasi Buv kod Terazijske česme. Simpatični ljubičasti vanzemaljci sleću pretpremijerno 21. marta u bioskope širom zemlje, a premijera je zakazana za 22. mart u bioskopu Cineplexx Delta City u okviru Porodičnog dana.

U filmu „Kod kuće 3D“ u nepredvidivom svemiru upoznajemo optimističnu i pomalo nesposobnu vanzemljsku rasu Buv, među kojom se ističe nestašni ljubičasti Ou. Nakon što njegova rasa pronađe utočište i siguran dom na Zemlji, upravo on sve će pokvariti i uzrokovati pravu globalnu katastrofu. Međutim, neverovatni Ou u celoj nevolji neće biti sam. Napušten od svojih, pronaći će nove prijatelje, devojčicu Tip i njenog mačka, sa kojima će krenuti na put oko sveta u nadi da će popraviti situaciju.

U priči o šašavim vanzemaljcima i njihovoj potrazi za novim domom vanzemaljcu Ou glas je pozajmio Ivan Zekić, a devojčici Tip Sara Jovanović. O njihovom prijateljstvu u filmu Sara je istakla na konferenciji za novinare: „Nisu se slagali na početku, jer su intergalaktički odnosi bili poremećeni zbog Oua. Međutim, vremenom su zaboravili sve razlike i postali najbolji prijatelji. Film „Kod kuće 3D“ veliča prijateljstvo, ali sviđa mi se i kako je prikazan odnos između mame i devojčice u filmu. Glas mojoj „mami“ je dala Anica Dobra”. Lik vanzemaljca Oua Ivan Zekić opisuje sa tri reči: „Dobrodušan, dosadan i optimističan. Gledaćete neobičan dvojac u avanturi svog života”!

Pored Sare Jovanović i Ivana Zekića glasove junacima u animiranoj komediji pozajmili su i Zoran Ćosić (Kajl), Marko Marković (Kapetan Smek) i Anica Dobra (Lusi) dok je studio DreamWorks režiju poverio rediteljki Jani Maričić.

Na premijeri filma „Kod kuće“, u nedelju 22. marta svi prisutni će imati priliku da uživaju u raznovrsnom programu u okviru Porodičnog dana u bioskopu Cineplexx Delta City. Publici će se pokloniti ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji nakon projekcije u 15h i pre početka projekcije u 17h. Mališani će moći da se priključe i kreativnoj radionici kao i face-paintingu. Specijalni gosti biće učesnici TV šou programa ,,Pinkove zvezdice”, koji će zajedno sa ekipom filma prošetati ljubičastim tepihom nakon projekcije u 15h. Karte za premijeru su u prodaji.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...