•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ron Gles preminuo u 71. godini

Ron Gles, glumac poznat po ulogama u serijama “Prijatelji”, “Mesto zločina” i “Zvezdane staze” preminuo je u 71. godini.

Glesova bogata karijera koja je decenijama trajala na televiziji i filmu, započela je nastupima u popularnim serijama kao što su “All in the Family”, “Hawaii Five-O” i “Sanford and Sons”.

Vest o smrti glumca potvrdio je njegov potparol Džefri Levit.

– Teška srca potvrđujem smrt svog prijatelja i velikog glumca Rona Glesa. Ron je preminuo u 71. godini od respiratorne insuficijencije (oboljenje pluća). Ron je bio pažljiv, povučen i čovek koji se brinuo o svojoj porodici i prijateljima – naveo je Levit u saopštenju.

Ron je vili uspeh ostvario zahvaljujući seriji “Barni Miler”, zahvaljujući kojoj je osvojio i Emi nominaciju. Poslednju ulogu Ron je ostvario u seriji “Agents of S.H.I.E.L.D.”

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu