•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rimejku 'Tanka linija smrti' vratio se deo i originalne postave

Danski filmaš Niels Arden Oplev preuzeo je režiju rimejka trilera iz 90-ih Flatliners (Tanka linija smrti). Novu verziju filma pojačao je mladim i talentovanim glumcima koji po svojoj popularnosti već mogu konkurisati velikim zvezdama originalnog filma.

Dok su glavne uloge u originalnom hvaljenom filmu nosili Julia Roberts, Keifer Sutherland, Kevin Bacon, Billy Baldwin i Oliver Platt, u glavnim ulogama rimejka nalaze se Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton i Kiersey Clemons.

Štaviše, jedan od originalnih glumaca "Tanke linije smrti" vraća se i u rimejku. Iako je objavljeno kako će Kiefer Sutherland glumiti i u novoj verziji filma, još uvek je nepoznato u kojoj će se ulozi pojaviti.

Radnja filma vrti se oko petero studenata medicine koje je predvodio Sutherland i koji provode eksperiment kako bi saznali šta se događa s ljudskim mozgom u trenutku smrti. Međutim, igrajući se sa smrću stvari se zakompliciraju, a oni uskoro otkrivaju promene na sebi koje se manifestuju pri povratku iz mrtvih.

Kiefer Sutherland će teško ponovno glumiti studenta medicine, ali hoće li Sutherland ponovno biti u središtu radnje između mladih studenata još uvek nije poznato.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu