•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 16. do 22. marta

REKVIJEM ZA GOSPOĐU J. - Od 16. marta
Gospodja J je odlučila da završi sve svoje privatne i administrativne poslove da bi se ubila onako kako želi i ostavila svoju porodicu obezbedjenu. Ali da bi sve to započela potrebna joj je samo jedna overena potvrda – uverenje o radnom stažu za poslednjih 20 godina. U Zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to će biti jako komplikovano. Jer živeti u tranziciji je komplikovano. Umreti je još komplikovanije.

LEPOTICA I ZVER - Od 16. marta
Diznijeva „Lepotica i zver“ je igrana adaptacija animiranog klasika koja likove iz ove bajke preoblikuje za modernu publiku, ali ostaje verna originalnoj muzici i dopunjuje je s nekoliko novih pesama. „Lepotica i zver“ je bajkovita priča o putovanju Bele, pametne, lepe i nezavisne mlade žene koju je zarobila zver u zamku. Uprkos strahu, ona će se sprijateljiti sa začaranom poslugom zamka i naučiće da prevaziđe odvratnu spoljašnjost zveri i shvatiće da se dobrodušni pravi princ nalazi unutra.

LUDI PROVOD - Od 16. marta
Na psihijatrijskoj klinici u Toskani rađa se prijateljstvo između Beatrice i Donatelle. Tokom obrazovnog radnog programa izvan klinike, ukazuje im se prilika za beg. Tako počinje put pun avantura koje će promeniti njihove živote.

USKRŠNJI ZEKA - Od 16. marta
Maks, mudri gradski zec, sticajem okolnosti dospeva u školu za zečeve, skriveno mesto na kojem krzneni mališani od porodice lukavih lisica kriju navažniju od svih dragocenosti – uskršnje jaje. Zahvaljujući ljupkoj Emi i lekcijama madam Hermione, stručnjaku borilačkih i životnih veština, Maks ovladava moćima magije kako bi uz pomoć prijatelja spasio Uskrs i shvatio značaj ljubavi, porodice i tog radosnog praznika. Ali, da li će u tome uspeti?

Radni dan
Kong: Ostrvo lobanja 3D
Lepotica i zver 3D
Lepotica i zver 3D (sinh)
Ludi provod
Logan: Vulverin
Na mlečnom putu
Rekvijem za gospođu J.
Ričard roda 3D
Uskršnji zeka 3D
22:15
20:00
15:00 17:30
15:30
22:30
18:00
20:30
13:20
14:00

Vikend
Kong: Ostrvo lobanja 3D
Lepotica i zver 3D
Lepotica i zver 3D (sinh)
Ludi provod
Logan: Vulverin
Na mlečnom putu
Rekvijem za gospođu J.
Vajana 3D
Pevajmo 3D
Ričard roda
Ričard roda 3D
Uskršnji zeka 3D
22:15
20:00
12:30 15:00 17:30
-
22:30
18:00
20:30
11:00
10:30
13:00
16:20
14:40
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila