•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 01. do 07. decembra

SAVEZNICI - Od 1. decembra
1942. godine, francusko-kanadski špijun Maks, zaljubljuje se i ženi francuskom agentkinjom Marijen, nakon misije u Kazablanki. Ubrzo zatim, Maks počinje da sumnja da je njegova žena nacistički špijun i započinje tajnu istragu.

BELA I SEBASTIJAN: AVANTURA SE NASTAVLJA - Od 1. decembra
Septembar, 1945. Sebastijan nestrpljivo čeka na povratak svoje prijateljice Angeline, koje nije video već dve godine. Kada sazna da se avion u kome se ona vraćala do svog malog sela, nasrećno srušio u planinama, Sebastijan kreće u naustrašivu pustolovinu sa svojom vernom Bela, kako bi pomogao drugarici za koju veruje da je sigurno dobro.

DOLAZAK - Od 1. decembra
Radnja ovog inteligentnog naučno- fantastičnog misterioznog trilera fokusirana je na dolazak vanzemaljaca i naš prvi kontakt sa njima. Ukupno dvanaest letilica jajastog oblika sletelo je na različitim lokacijama širom sveta. Američka vojska ubrzo regrutuje doktorku Luiz Benks (Adams), najbolju ženu prevodioca na svetu, čiji je zadatak da uz pomoć fizičara Iana Donelija (Rener) otkrije da li su naši posetioci došli u miru ili predstavljaju pretnju kompletnom čovečanstvu.

JA, DANIJEL BLEJK - Od 1. decembra
Danijel Blejk (59) radi kao stolar veći deo svog života u Njukaslu. Sada, po prvi put, treba mu pomoć od države. Putevi mu se ukrštaju sa Kejti, samohranom majkom dvoje dece. Danijel i Kejti dospevaju na ničiju zemlju, upleteni u ,,bodljikavu žicu” birokratrije savremene Britanije. Film predstavlja portret čoveka na zalasku života, koji zanemaruje vlastitu patnju ne bi li služio svojoj marginalizovanoj, siromašnoj porodici.

ODMETNIK 1: STAR WARS PRIČA - Pretpremijerno 14. decembra - Ulaznice u prodaji!
ODMETNIK-1 je potpuno nov STAR WARS samostalni film koji govori o događajima koji su se desili nešto pre radnje filma STAR WARS – NOVA NADA iz 1977. Uz ove nove „Star Wars priče“, publika će se upoznati s ključnim momentima u STAR WARS istoriji, ali će i videti delove ovog sveta koji do sad nikad nisu istraženi na filmu.
ODMETNIK-1 je priča o grupi neočekivanih junaka koji će se ujediniti u misiji da ukradu planove za strašnu Zvezdu smrti. Ovi događaji su opisani na početku prvog filma iz serijala STAR WARS 1977, ali nikad nisu objašnjeni do sad.

Radni dani

Dolazak
Ja, Danijel Blejk
Stado
Saveznici 4K
Fantastične zveri i gde ih naći 3D
Bela i Sebastjan: Avantura se nastavlja
Vajana 3D
Trolovi 3D

20:20 22:30
18:30
18:00 20:00
22:00
16:10
14:20
16:00
14:00

Vikend

Dolazak
Ja, Danijel Blejk
Stado
Saveznici 4K
Fantastične zveri i gde ih naći 3D
Bela i Sebastjan: Avantura se nastavlja
Vajana 3D
Vajana 2D
Trolovi 3D
Trolovi 2D

20:20 22:30
-
18:30 20:00
22:00
16:10
14:20
12:00 16:00 18:00
10:40
10:00 14:00
12:30

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...